GEMENSAMMA UTRYMMEN

tvattstuga_kladnypor

Tvättstuga
Tvättstugan ligger i källaren och kan användas av medlemmarna utan avgift. Den har tre tvättmaskiner, ett torkskåp, en torktumlare och ett torkrum.

Du bokar tvättid genom att använda bokningstavlan utanför tvättstugan. Du får boka ett pass åt gången och har du inte börjat tvätta inom 30 minuter efter din tvättid börjat har någon annan rätt att ta tvättiden. Du får torka din tvätt i en timma efter avslutad tvättid. Vänligen respektera dessa regler – vi är många som delar på tvättiderna.

En städfirma städar tvättstugans golv, men du rengör själv maskiner och ställer i ordning övrig utrustning som du har använt efter dig. Kontakta styrelsen om det saknas städutrustning.

Hobbyrum
Föreningen har ett hobbyrum, mitt emot soprummet i källaren. Där finns en arbetsbänk för mindre hobbyprojekt. Kontakta styrelsen om du vill låna nyckeln. Se till att plocka undan efter dig och material som lämnas i hobbyrummet ska märkas med ditt namn (endast korttidsförvaring för pågående projekt) Kvarlämnat, ej uppmärkt material slängs vid vår-/höststädningen.

Förråd
Förråd, ett per lägenhet, finns på vinden. Ditt förråd är uppmärkt med ditt lägenhetsnummer. Ur brandsäkerhetssynpunkt är det förbjudet att förvara saker på vinden utanför förrådsytan.

Förvaring för cyklar och barnvagnar
Cykelställ finns på båda våra innergårdar. I källaren finns även ett förrådsutrymme för både cyklar och barnvagnar.